Kamer

Familie Börger heet je van harte welkom…

In verband met de coronacrisis volgen wij alle richtlijnen van het RIVM.

In Hofstede Nooitgedacht, een monumentale boerderij uit 1907 aan de Boterdijk 77 in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel. Waar tot 1989 nog koeien sliepen, is nu een luxe Bed & Breakfast verrezen. Onze kamers hebben een kingsize tweepersoonsbed en er is een gedeelde badkamer met douche en toilet. Kom en geniet van een heerlijke nacht, gevolgd door een vorstelijk ontbijt met verse en huisgemaakte boerenproducten. Naast de B&B accommodatie verzorgen wij ook high tea party’s en diverse arrangementen

Op zoek naar avontuur? Bezoek dan onze Escaperoom Poldergeist. Probeer te ontsnappen aan de klopgeest die op de boerderij rondspookt. Lukt het jou om binnen een uur de sleutel te vinden?
Inmidddels is ook onze tweede escaperoom "Landru" beschikbaar.

Graag tot ziens!

Wim en Marie-José Börger

High tea

Iets te vieren? Kom en geniet van een heerlijke high tea in Hofstede Nooitgedacht. Voor kleine groepen vanaf 4 personen tot grotere gezelschappen van 20 personen. Een perfecte locatie voor je verjaardag, familieuitje, vrijgezellenfeest, reünie, babyshower, personeelsuitje of gewoon zomaar.

De high tea bestaat o.a. uit diverse soorten thee en koffie, brownies, luxe petit fours, bonbons, salade van vers fruit, sandwiches met bieslook-roomkaas en gerookte zalm, eiersalade, beenham en meer.

Reserveer nu
foto_hightea

Impressie: High tea

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: