melken-oud_1

Escaperoom Poldergeist

*** Vanaf 1 juni 2020 is de geheel vernieuwde Escaperoom Poldergeist weer beschikbaar. Wegens corona is de kamer tijdelijk alleen te boeken voor groepen in gezinsverband. Alle richtlijnen van het RIVM worden bij ons opgevolgd.***

Op zoek naar avontuur? Bezoek dan onze Escaperoom Poldergeist. Probeer te ontsnappen aan de klopgeest die op de boerderij rondspookt. Lukt het jou om binnen een uur de sleutel te vinden?

Escaperoom Poldergeist is een spel voor 2 tot en met 6 personen. Je wordt opgesloten in een kamer vol mysteries en moet binnen 60 minuten zien te ontsnappen. Denk out-of-the-box en los de puzzels op voordat de klopgeest je te pakken krijgt. Veel succes!

Meer informatie en prijzen

Escaperoom Landru

Wegens corona is de kamer tijdelijk alleen te boeken voor groepen in gezinsverband.
Alle richtlijnen van het RIVM worden bij ons opgevolgd.

 

De legende van Landru komt tot leven in De Kwakel. De Franse ‘Blauwbaard’ die op geheel eigen wijze welgestelde weduwen in zijn kamer lokte, staat op het punt ontmaskert te worden. Lukt het jou binnen een uur te ontsnappen aan de seriemoordenaar? Of ben je het volgende slachtoffer van Landru? Speel dit spannende spel nu bij Escaperoom De Kwakel.

Meer informatie en prijzen
Landru

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: